Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συντονιστής του δικτύου επιχειρηματικότητας και καινοτομίας Enterprise Europe Network-Hellas, σας προσκαλεί στη συνάντηση επιχειρηματικών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου 2017, στα Ιωάννινα από τις 09:30 π.μ. έως  01:30 μ.μ.
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του 2ου EUSAIR Forum (EU Strategy for the Adriatic and Ionian Region), το οποίο πραγματοποιείται στις 11-12 Μαΐου, στα Ιωάννινα.

Η εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα σε επιχειρηματικούς και ερευνητικούς οργανισμούς, καθώς και σε φορείς τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης από τις χώρες της Αδριατικής και του Ιονίου (Αλβανία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Κροατία, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Σερβία, Σλοβενία)  να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους εταίρους για διεθνείς συνεργασίες.

Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ, οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και περιφερειακούς φορείς σχετικά με πολιτικές, προγράμματα και δυνατότητες συνεργασίας σε τομείς της Γαλάζιας Ανάπτυξης.  

Βασικοί θεματικοί τομείς

• Θαλάσσιες τεχνολογίες

• Υδατοκαλλιέργειες

• Τρόφιμα και ποτά

• Θαλάσσιες μεταφορές και υπηρεσίες

• Θαλάσσιο περιβάλλον

• Τουρισμός

(συμπερ. δράσεων που αφορούν Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών, Μεταφορές, Ενέργεια, Υγεία)

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον σύνδεσμο:  https://www.b2match.eu/eusair2017

Κατά την εγγραφή σας, επιλέξτε το τοπικό Γραφείο Υποστήριξης (Support Office) του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (GR - National Documentation Centre (EKT)), ώστε να σας υποστηρίξουμε σε όλη τη διαδικασία της επιλογής συναντήσεων και αναζήτησης των καταλληλότερων συνεργατών.

Πληροφορίες:

Γεωργία Τζένου
Georgia Tzenou
National Documentation Centre
Enterprise Europe Network-Hellas
Tel.: +30 210 7273965, Skype: gtzenou
www.ekt.gr, www.enterprise-hellas.gr