Το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus (Erasmus Student Network Ioannina), στο πλαίσιο του project SocialErasmus, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα το Προσφυγικό, τη Δευτέρα 3 Απριλίου και ώρα 17:00, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης.

Σκοπός της εν λόγω Ημερίδας είναι η ενημέρωση των φοιτητών Erasmus, που παρευρίσκονται και φοιτούν το παρόν εξάμηνο στην πόλη μας και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, καθώς και των υπολοίπων φοιτητών και όλων των λοιπών ενδιαφερομένων.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ομιλητές-αντιπρόσωποι από διάφορες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, όπως η ΑΡΣΙΣ, Γιατροί του Κόσμου και Γιατροί χωρίς Σύνορα, οι οποίοι θα τοποθετηθούν πάνω στην δράση της εκάστοτε οργάνωσης στην Ελλάδα γενικότερα, στην Ήπειρο και τα Ιωάννινα, ειδικότερα, καθώς και άτομα που ήρθαν από την Συρία και θα μιλήσουν για τις δικές τους βιωματικές εμπειρίες, κατα την διάρκεια του ταξιδιού τους αλλά και για το διάστημα που βρίσκονται στην χώρα μας.

Για λοιπές πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνείστε με τον υπεύθυνο διοργάνωσης της παρούσης εκδήλωσης, κ. Καπότο Σωτήρη. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6981606475.